I´m back

Efter en intensiv höst och vinter så har jag fått nytändning gällande min lilla blogg. Så nu kommer det att komma lite inlägg då och då. Det kommer att ske lite smått och gott innan sjösättning. Bland annat är lite ny belysning inne i båten på gång samt lite uppgraderingar i både pentry och på toa.

Sen kommer jag också att dokumentera lagningen av stäven som jag skall fixa så fort det blir lite varmare.

Jag hoppas ni finner inspiration bland det som jag skriver om här, men jag vill igen poängtera att mitt huvudsyfte med denna blogg är att dokumentera allt som jag gör med båten.

Med förhoppning av en varm vår och en underbar sommar!

3 Comments

 1. Välkommen tillbaka. Som Albin Delta-ägare uppskattar verkligen din blogg!
  P.S. Hur har du löst toa-uppsugnngen. Själv upplever jag att det är väldigt trångt kring septiktanken för att på ett bra sätt kunna dra nya slangar. Dessutom, vilken diameter har du på avluftningen?

 2. Hej Ulf!
  Tack, kul att du uppskattar bloggen.
  Jag måste tyvärr erkänna att jag kommer inte att ha en fungerande lösning i årets säsong. Jag har inte prioriterat det pga att båtklubben där jag ligger kommer troligtvis först till hösten ha en suganläggning. Min plan nu är fixa det till hösten. För vår del är det inte så stort problem. För det mesta ligger vi i naturhamnar där det finns dass i land.

  Jag har standard avluftningen som jag tror är på 10mm.

  mvh
  Patrik

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *