NMEA 0183 fråga

Garmin-525-wire

Jag har en undran som ni kanske kan hjälpa mig med. Jag har idag en Garmin 525 som saknar NMEA 2000 men som har två in/ut portar för NMEA 0183. Om man skickar in till exempel vinddata in på port 1, skickar plottern ut vinddata via port 2?

Jag vill helst undvika att köpa en multiplexor.

2 Comments

  1. Du vet att du kan driva flera nmea ingångar från en utgång? Om du inte vill använda plotter som buffer förstås.

    1. Hej
      Ja, det har jag läst mig till. Det jag vill göra ha två utgångar till en ingång, dvs både plotter (wpt, osv) och vind in till mig autopilot. Därför tänkte jag om man kunde först skicka in vinddata in i plottern för att se få ut vinddata med plotterdata till autopilioten.

      /Patrik

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *