Ställning för vårrustning

Med en något större båt så uppkommer ett nytt problem, jag behöver någon form av ställning för att komma tillräckligt högt upp för att kunna tvätta och polera friborden. Jag vill helst stå stadigt och det gör inget att det är lite otympligt då jag kan transportera den med egen släpvagn.

Jag är inne på följande två varianter:

Ställning nr 1 från Clas Ohlson

eller

Ställning nr 2 från Biltema
Ställning nr 2 från Biltema

Finns det någon annan variant? Hur har ni löst problemet?

1 Comment

  1. När det gäller ställning för vårrustning har jag sedan flera år en hopvikbar stege, typ den som Biltema har. Jag är mycket nöjd, bl a för att den är lätt att ta med sig om man har en hyfsat stor kombibil. Eftersom Deltan är högre än vår förra båt gäller det dock att hon inte står för högt över marken…
    /Kurt

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *