När värmaren installerades förra året så använde jag ovanstående koppling mellan kabelstammen och termostaten. Själva koppling var riktigt pilligt att få ihop och jag tycker inte att blev särskilt bra. Därför gjorde jag nyligen om kopplingen och satt även in kopplingen i en liten kopplingsdosa för att skydda den.

Sladden som kommer ovanifrån är kabelstamen och kabeln som går in i skottet går till termostaten, 801 Series Digital Modulator .

Det är en enkel ihop koppling och jag använde 3M Scotchlok som jag har tipsat om tidigare.

 

Blev mycket bättre! I verkligheten syns dosan mindre än i bilden eftersom den sitter bakom masten. 

Som tur hade jag med mig datorn i båten för att kunna dubbelkolla kopplingschemat.


Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.