Vårrustning 2014 dag 1

Ny ventil 1På långfredagen blev det första vårrustningsdagen för 2014 och då är det 22 dagar till sjössättning. Första dagen tycker jag alltid att allt går så långsamt. Det tar alltid ett par timmar att bara se till att jag har allt som behövs.

Det var egentligen bara en sak som blev helt klart idag. Jag har bytt ut den gamla ventilen på toa mot en modern med inbyggd solcell och fläkt.  Den är inte särskilt tyst jag hoppas att den kommer att förbättra luften i båten. Min plan är att den framförallt skall vara på när man lämnar båten. Återkommer med en utvärdering.

Ny ventil 2

Det blev också en ordentlig städning av stuvfacket på babord i sittbrunnen. Jag tror aldrig att jag har städat den tidigare. Inte idag heller, utan min lilla fru fick krypa ner och städa.

Städning

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *